Je zinnen verzetten

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

We hebben allemaal wel eens wat mindere momenten waardoor we graag onze gedachten of zinnen even verzetten. Nu heb ik in het verleden wel eens een artikel geschreven over ontspannen en hoe u dit het beste zou kunnen doen. Dit artikel kunt u hier bekijken. Voor het verzetten van zinnen doe ik echter andere dingen dan wanneer ik me probeer te ontspannen, vreemd genoeg. Enfin, hier volgt nu een lijstje met dingen die ik persoonlijk doe om mijn zinnen te verzetten.

Gamen

Jawel, de schrijver van dit artikel is een knuppel van 24 jaar. Dit betekent dat ik op jongere leeftijd (en dus nog wel eens) aan het gamen was. Wanneer ik echt even mijn zinnen moet verzetten ga ik gamen. Ik haal dan (figuurlijk) een oude game uit de kast en ga die even spelen. Dit zorgt ervoor dat ik mijn hoofd even leeg krijg. Voor de wat oudere lezers is het bijvoorbeeld goed om een hobby of activiteit te doen die u in uw jeugd ondernam. Nee, iets anders dan verstoppertje.

Uitlaten

Jawel, in dit geval is het prettig om een hond te hebben en deze uit te laten. Het is wel belangrijk om vooral te focussen op de hond en niet te gaan denken. Voor de persoon die geen hond heeft: het is in dit geval een goed idee om een persoon te vragen om met u te wandelen. Gewoon voor de leuk. Het is hierbij wel belangrijk om niet over u zelf te praten. Neem u het volgende voor: toon enorme interesse in de andere persoon en vraag hem of haar het hemd van het lijf. Dit kunt u veel beter doen dan aan uw wandelgenoot al uw zorgen of pijntjes te vertellen. Meer tips? Ik vond dit wel een leuk artikel.

Karate

Voor mij is de laatste even lekker aan sport doen. In mijn geval is dit karate. Een sport waar men in elk geval lekker eventuele frustratie eruit kan knallen. U kunt zich ook richten tot een sport, maar de voorkeur gaat (mijns inziens) wel uit naar een sport waar u lekker even een tik uit kan delen. Dit is toch simpelweg heerlijk.

Tot zover dit positieve geluid over het verzetten van uw zinnen. Wilt u meer lezen over dit onderwerp of uw gedachten stil leren krijgen? Bekijkt u dan eens dit artikel. Heeft u een suggestie voor een artikel? Doe gerust een verzoek op de contactpagina.