De beste manieren om te lachen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
lachen

Er is vandaag de dag natuurlijk wel wat negativiteit in de wereld. Dit kan gaan om bijvoorbeeld actualiteiten omdat we tegenwoordig via veel meer kanalen nieuws(geruchten) tot ons nemen. Alle zaken kunt u simpelweg geen enkele invloed op uit oefenen, maar niet als u een behoorlijke machtsfunctie heeft (waar de macht overigens ook maar betrekkelijk is). Dan zouden we dus zeggen: waarom zouden we ons er druk over maken? In dit artikel een paar manieren die u solo kunt doen om een lach op uw gezicht te toveren.

Fotoboekje

Wat mij laatst een enorme lach op mijn gezicht bezorgde was een boekje dat ik had gekregen van mijn stiefmoeder. Het was een boekje vol met herinnerringen uit mijn jeugd. Een dergelijk gedenkstuk had ik ook nog niet dus dit was zeer vermakelijk. Ik kreeg allerlei foto’s te zien die ik nog niet gezien had hoofdzakelijk omdat mijn grootmoeder had meegeholpen met foto’s. Mocht u een dergelijk item niet als cadeau hebben ontvangen dan zou ik zeggen vraag een soortgelijk fotoboek van uw ouders of grootouders.

Locaties

Een andere activiteit die erg leuk is om te doen, is het bezoeken van locaties waar u in uw jeugd veel geweest bent. Opvallend is dan dat alles veel kleiner lijkt dan dat u het zich herinnert. Zo ben ik ooit eens naar het dorpje gegaan waar ik opgegroeid ben en verbleef tot mijn 16de. Een hele leuke ervaring die opnieuw een lach op mijn gezicht toverde.

Bij deze een “paar” manieren om een leuke middag te hebben. Ik kan het aanbevelen. Heeft u nu nog meer manieren om een lach van te krijgen of een suggestie voor een dergelijk artikel? Dan bent u van harte welkom dit te doen op de contactpagina. Kijkend naar kleine dingen waar u een geluksmomentje van krijgt heb ik het volgende lijstje voor u. Fijne dag gewenst.