Lijstje met beste films

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Verveling is in ons huidige bestaan soms aan de orde van de dag. Mensen moeten iets te doen hebben. Een goede optie voor het opvullen van deze “verveling” kan bijvoorbeeld door het kijken van films verholpen worden. In dit artikel volgt een lijstje met de beste films die men kan kijken om een dag eens lekker door te komen. Geen Netflix of wat dan ook, maar gewoon goede oude films!

Pirates of the Caribbean

Een serie waar de eerste film dateert uit 2003 en met de laatste uit 2011 is Pirates of The Caribbean alweer een aantal jaren oud. Ondanks dat is dit een zeer leuke filmreeks die lekker wegkijkt. Het is duidelijk te zien dat er aardig wat budget beschikbaar is gesteld voor het produceren van de films. Bekijk de film hier op IMDb.

The Tudors

Een ietwat minder bekende serie is The Tudors. Hoofdrolspeler in deze reeks is Jonathan Reys Meyers en een bekende andere acteur die in deze serie speelt, is Henry Cavill. Nu vooral bekend van Superman en The Witcher. De serie is op historisch vlak ook nog eens zeer leerzaam en geeft een kijkje in het leven van koning hendrik de achtste van Engeland en de zestal vrouwen die hij verslonden had. In die tijd een hele bijzondere zaak. Bekijk het hier op IMDb.

Shawshank redemption

Een bekroonde film die door de jaren heen heel wat lof verzameld heeft en het goed doet in de lijstjes. De karakteristieke rol die Morgan Freeman in deze film speelt, heeft het onder andere tot een succes gemaakt als u het mij vraagt. De film geeft een aardig kijkje in het gevangenisleven in de Verenigde Staten. Bekijk het hier op IMDb.

I am legend

Deze film met in de hoofdrol Will Smith is apocalyptisch. Het is knap gemaakt en heeft een interessant concept. Met flashbacks naar het uitbreken van de pandemie die mensen ziek gemaakt heeft zien we hoe de wereld van de hoofdpersoon compleet veranderd is. Bekijk het hier op IMDb.

Wilt u meer lezen over dit onderwerp? Bekijkt u dan eens dit artikel. Heeft u een suggestie voor een artikel? Doe gerust een verzoek op de contactpagina.