Loslaten wat anderen van je vinden

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

In dit artikel gaan we weer even op de oude zelfvertrouwen tour. In dit artikel een onderwerp waar ik persoonlijk op dit moment helemaal geen last meer van heb. Dit is het loslaten wat andere mensen van u vinden. Om ons heen zien we geregeld dat mensen statuur en er goed op staan erg belangrijk vinden. Indruk maken op andere mensen is belangrijk voor veel mensen. In dit artikel nemen we eens nader onder de loep waarom de mens geneigd is tot dit soort gedrag en wat het nu oplevert om hier lekker recalcitrant niets mee te doen.

Waarom

Van origine was en is een mens een kuddedier. U kunt het een beetje vergelijken met dieren op de savanne. Individuele leden van een dergelijke kudde zijn altijd geneigd om indruk op andere leden van de kudde te maken. Om deze reden is dit gedrag ook terug te zien bij mensen. Dit kan namelijk leiden tot het beste vrouwtje. Bij de eerste mensen ging dit bijvoorbeeld om vormen. Deze vormen lieten zien dat de vrouw zeer vruchtbaar was en goed voor het nageslacht kon zorgen. Vandaag de dag te vergelijken met de mooiste vrouw (en eventueel nog met vormen). Een leuk Pdf’je over het leven in die tijd, kunt u hier vinden.

Onderscheid

Naast dat het in de seksuele markt belangrijk is om u te profileren, is het ook belangrijk om indruk te maken op mensen van dezelfde sekse. Het is namelijk sexy om het beter te doen dan de buurman of in een grotere auto te rijden.

Afstand

Ik zou geloof ik afstand nemen van deze kokeleko. U heeft er namelijk helemaal niets aan. Nul komma niks. U kunt beter de dingen doen waar u simpelweg plezier uit haalt en als dat betekent dat u zich een keer minder goed uitdost dan zij dat zo. Volg uw eigen weg, dat schept simpelweg de meeste voldoening.

Zelf interesseert het me geen kloot hoe de goegemeente mij ziet. Belangrijke gelegenheden waar ik representatief dien te zijn, zorg ik dat ik er netjes uitzie. Verder is het maar net hoe ik mijn kop staan heb. Kortom, loslaten wat anderen van je vinden!

Voor meer leesvoer wat betreft dit onderwerp, kunt u dit artikel bekijken. Heeft u een suggestie voor een artikel? Doe gerust een verzoek op de contactpagina.