Waar wil ik in groeien?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Jeugd kan beschreven worden als een periode waar de meeste mensen (waaronder ik) enorm aan het aankloten zijn. Uiteraard is dit een periode waar men voornamelijk aan het ontdekken is. Op sociaal vlak, welke zaken wekken mijn interesse of vind ik leuk enzovoorts. In dit artikel geef ik het stapsgewijs proces weer van mijn adolescentie tot volwassenheid (voor zover ik volwassen geworden ben).

Paradox

Een grote paradox in mijn bestaan is het feit dat ik gedurende mijn leven tot ongeveer mijn 16de levensjaar, ik een dermate verlegen jongen was. Ik was erg afstandelijk en stil, ik had weinig vrienden. Ik was voornamelijk met mijn broer aan het gamen thuis. Daar hebben wij behoorlijk wat aandacht aan besteed. Het bijzondere is, is dat dermate ik ouder werd ik steeds socialer werd en opener naar andere mensen toe. Op een gegeven moment had ik er geen enkele moeite mee om uitgebreid met andere mensen te converseren en draaide ik zo’n beetje 180 graden.

Lui

Een heel opvallend iets (weer een paradox) is het feit dat ik in mijn jongere jaren bijzonder lui was. Ik deed daadwerkelijk geen flikker. Op het moment dat ik überhaupt fysiek iets moest doen deed ik dit met frisse tegenzin. Naarmate ik ouder werd, kreeg ik steeds meer zin om dingen voor school te doen en begon ik ook zin te krijgen in werken en geld verdienen. Uiteindelijk wist de greep van het kapitalisme mij compleet te pakken te krijgen.

Op enig moment wist ik dat ik wilde groeien op het online-vlak en verkoop. Uiteindelijk is hier een bedrijf in ontstaan dat goed loopt en waar ik erg veel plezier in heb. Op het moment dat het daar is, is het eigenlijk ook wel duidelijk dat dit het moet zijn. De ambitie waar men altijd over spreekt. Ik zou zeggen ga hier vol in op en geniet ervan, het is simpelweg geweldig. Intermediair heeft hier een sterk artikel over.

En daarmee rond ik dit artikel af. Als u een suggestie heeft kunt u deze sturen op de contactpagina.